Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
jeugd fc helkijn/jeunes fc helchin 7306
13 septembre 2006

cadets/knapen:FCH-Avelgem 09/09/06

met twee doelpunten in de eerste 5 minuten op naam van Aaron deldaele zat helkijn al metee op rozen.helkijn speelde betere voetbal en bracht via bryan pardo en kevin vanhoutte de ruststand op 4-0.Na de koffie mochten uitblinkers viane mathilde en aaron deldaele even rusten op de bank waardoor Avelgem wat meer in het spel kwam,maar iedere doelpoging werd ongedaan gemaakt ndoor FCH-doelman kevin carette.Na 15 minuten was het dan weer tijd om de bankzitters terug in het veld te sturen,aaron bedankte dan meteen met zijn derde doelpunt.morghan renard en gauthier daene legden dan met elk een doelpunt de eindstand vast op 7-0.

avec deux but dans les 5 premiere minutes signes aaron deldaele,helchin etait partis sur des roses.helchin a mieux joue que son adversaire et via bryan pardo et kevin vanhoutte inscrivit le 4-0 avant la mi-temps.apres le cafe,viane mathilde et aaron deldaele resterent sur le banc,avelgem developpait un football plus organise mais qui laissais toujours les filets de notre gardien kevin carette vierge.apres 15 minutes de repos bien merite,les deux reserves etait de retour sur la pelouse,ce que aaron ne manqua pas de remercier en gratifiant son equipe de son troisieme but.morgan renard et gauthier daene terminerent la rencontre en inscrivant chacun un but et l'arbitre sifflat la fin sur le score de 7-0